10.7.07

Se vain paranee

Kävin lauantaina katsomassa Minusta tulee isona. Kyseessä oli siis toinen kerta kun näin valmiin esityksen. Ja se vain paranee koko ajan! Ensi-iltaan verrattuna lauantain esityksessä oli tiukempi rytmi ja enemmän tunnetta. Mainiota!
Eilen myös kokoustettiin hallituksen ja uuden tuottajan kesken. Syksyn kuviot alkaa selkeytymään hiljalleen. Paljon on kyllä vielä tehtävää minulla, mutta vielä enemmän tuolla uudella tuottajalla Annella. Syksyllä kun tulee kaksi ensi-iltaa kolmen viikon välein. Tahti on aika hurja, mutta eiköhän siitä porukka selviä.
Ja loppuun pieni mainospala: Jyväskylän Viherlaaksossa on tarjolla iltaisin Teatteri Pahnanpohjimmaisten Hermanni Hirvi ja Oopperan kummitus -näytelmä. Eilisen läpimenon perusteella yleisöllä tulee olemaan hauskaa ja päätä hämmentävää tuota katsoessa.

2 kommenttia:

Jaatiina kirjoitti...

Kävin katsomassa Minusta tulee isona tänään 11.7. Hmmm... Onneksi en ole kriitikko. Ei siinä mitään erityistä vikaa ollut, mutta... Ei siinä ollut mitään suurtakaan, minusta.

Kiitos, kun Teatterikone toimii Joutsassa! Se on aivan loistojuttu.

Laulukoneeseen viskaisin kyllä nyt huolia... ;) Miksi päätä särkee, miksi en laihdu, miksi lapsi valvoo, miksi vetskari hajos...

joukahainen kirjoitti...

En ole nähnyt esitystä vielä, mutta sehän on hyvä jos ei ole mitään erityistä vikaa. Pitäisikö aina olla niin suurta ja enemmän kuin ennen!