14.4.08

Tikiksestä terqt!

Täydellä kokoonpanolla kävimmä tänä aamuna tikkakosken kirjastossa pyöräyttämässä kadonneen laulun keikan. Jo kolmannen kerran ehdotettiin uudeksi lauluksi tuiki tuiki tähtönen. siitä muodostui kertomus tähdistä ja yönmaasta reggaen tahtiin.
Toisella kierroksella lähdettiin liikkeelle kanasta ja saatiinkin melkoinen tarina kokoon erinäisistä eläimistä ja jopa hirviöstä ja koirapoliisista joka ratkaisi kaiken parhain päin. Tämä tarina laulettiin tangona.
VAPAA_AIKAA
Aamuista keikkaa lukuun ottamatta on päivä tää tän maanantain vapaata aikaa. ja se on ihanaa! Järjetön ruuhka on ollut käynnissä nyt jo pidemmän aikaa ja nyt se alkaa pikku hiljaa helpottamaan.
Huomisaamuna täpsähtää toinen Aaronmeidenin keikka teatterilla. (kolme keikkaa sovittiin talolle ja ne on loppuunmyyty) Sen kanssa olis mukava lähteä kiertueelle sen verran mitä kykenee ajallisesti ison talon ulkopuolella toimimaan. Että jos kiinnostaa tilata aaronmeiden päiväkotiin tai vastaavaan niin viestiä tulemaan! Ja kirjamessuilla tuli taas mieleen se vanha kunnon vauvateatteri kun tapasin Soili Perkiön ja Hannele Huovin, jotka olivat vauvalauluja laulamassa. Pitäis vaan rakentaa oma vauvaohjelmisto. Noh,kaikki aikanaan.
Messuilla oli mukavaa. Toivottavasti saivat hyviä elämyksiä, ihmiset!

Ei kommentteja: