20.5.08

Tiistai terveisiä

Madam Ambitus ja Mister Moderato vierailivat tänään Kaunisharjun päiväkodissa. Lappu, jossa oli paikan osoite oli unohtunut kotiin ja tietä jouduttiin kysymään useampaan kertaan. Meitä neuvoi useampi koulukyytiä odottava lapsi ja yksi perhepäivähoitaja katraansa kanssa. Löysimme ajoissa perille! Esitys meni mukavasti. Teimme laulun hiirestä, jolla ei ollut nimeä. Laulu loppui onneksi onnellisesti ja hiirivauva sai nimekseen KULTA. Meidät toivotettiin tervetulleeksi uudestaankin, jos tulee uusia lastenjuttuja. Mukavaa!

Viikonlopun Hiekkis meni hyvin. Harjoituksissa unohtuneet tekstin pätkät palasivat esityksessä mieleen ja yleisö vaikutti tyytyväiseltä. Olin lauantaina jotenkin tunneherkässä mielentilassa ja totesin useampaan kertaan miten onnellinen olen, kun saan tehdä näiden ihmisten kanssa töitä! Sellaista tunnetta toivoisi kaikille ihmisille.

Yläkaupungin yö lähestyy kohisten. Ensi yönä täytyy mennä Moirislammelle tarkistamaan kuinka valoisaa/pimeää on klo 00.01 ja harjoitella joitakin kohtia. Olimme siellä eilen tekemässä porukalla suunnitelmia ja heti juttu alkoi kasvaa, ainakin äänellisesti. Saa nähdä mitä lopputulos tulee olemaan. Pönttöjutun tekstiä yritän saada päähän, että se keikka lastenosuudessa sujuisi mutkattomasti. Kiva päästä testaamaan esityksen toimivuutta oikealle yleisölle!

Teatterikoneen tulevaisuus näyttää kaikin puolin valoisalta. Olemme käyneet monenlaisia neuvotteluita eri tahojen kanssa. Ehkä ne tuottavat jossain vaiheessa hedelmää, on ainakin jotain mitä kohti kulkea!

Ja vielä loppuun pieni mainos: Saimme Leivonmäen Kuhauksen porukan kanssa Suomen hevosen ensi-iltaan viime perjantaina. Siitä on tällä viikolla pari esitystä ja jo ensi viikon tiistaina viimeinen. Jos haluaa käydä katsomassa kannattaa toimia äkkiä!

2 kommenttia:

marju kirjoitti...

jopas tuli hyvä mieli "matkalla jossain Suomessa",kun sain lukea, että koneen tulevaisuus näyttää hyvältä. Olette te sen ansainneetkin!

Annu kirjoitti...

Sellainenkin helpotus elämään on tulossa, että laitamme molemmat lapset päiväkotiin vuorohoitoon ensi syksynä, ettei aina tarvitse sompailla eri hoitajien kanssa. Minun ahdistus ja stressi asian suhteen poistuu, tietää mihin lapset vie ja hoitaja järjestyy!

Hyvää reissua sinulle ja nähdään kun olet näillä kohdilla!