2.12.08

Etsitään näyttelijöitä Ronjaan!


Kuva: Jani Salonen


Teemme ensi kesänä Ronja Ryövärintyttären vaellusnäytelmänä Kanavuoren metsään Jyväskylän maalaiskuntaan. Näytelmän ohjaa Aila Lavaste ja sen ensi-ilta on heinäkuun alussa. Minulla on kunnia näytellä Ronjaa ja Birkiä näyttelee Aaro. Muut roolit ovat vielä auki. Varsinaiset harjoitukset aloitetaan kesäkuussa ja esityskausi on pääasiassa heinäkuu + elokuun viikonloput.

Etsimme ihmisiä mukaan näytelmään ryöväreiksi ja metsän eri hahmoiksi (kakkiaisiksi, männiäisiksi, ajattariksi...).
Oletko kiinnostunut tulemaan mukaan tai tiedätkö jonkun joka olisi kiinnostunut? Tule kuulemaan aiheesta lisää maanantaina 8.12. klo 17 Nikolainkulman Jääkärikabinettiin! Tai jos et tuolloin pääse, mutta olet kiinnostunut laita viestiä annu@teatterikone.fi.

1 kommentti:

Nimetön kirjoitti...

Kirjoittajana olen aina halunnut olla kirjoittamassa näytelmiä teatterille. En ole vielä onnistunut löytämään asiasta kiinnostunutta teatteria. Olen aina haaveillut löytäväni yhteistyöhaluisen teatterin ja ohjaajan, jonka kanssa pystyisimme suunnittelmaan yhdessä näytelmän toteutusta. Voisimme keskustella käsikirjoituksesta ja näytelmän teknisestä toteutuksesta. Siis jonkinlaista perusteellista ajatuksenvaihtoa. Mielessäni on hedelmällinen yhteistyö. Kuka kaipaa teatterilleen kirjoittajaa? Haluaisin tehdä säännällisesti käsikirjoituksia teatterille. Haluan osoittaa tämän viestini teille teatterilaiset. En tosin tiedä, miten paljon luette tätä osiota? Minusta olisi äärimmäisen mukava tutustua sinuun ohjaajana. Olisin valmis kehittämään teatterianne kirjoittajana. Ehkä tämä viesti tuntui sinusta turhauttavalta, mutta minun oli pakko kirjoittaa se. Jos ajatukseni kiinnostavat, niin minut löytää täältä. kirjoittaja334@netti.fi