27.7.09

Ohjelmaa häihin ja mihin vain!


Olemme olleet Aaron kanssa naimisissa kohta neljä vuotta ja siinä pisteessä, että olemme perustamassa yhteistä yritystä nimeltä Elämyskone. Se astuu voimaan 1.8. Kai tämä on keskinäisen luottamuksen osoitus?
Elämyskoneen tarkoitus on tehdä ja myydä esityksiä/ohjelmaa yrityksille, yhteisöille ja yksityisille ihmisille. Toimimme edelleen Teatterikoneen nimen alla, mutta keskenään tekemämme keikat laskutamme oman firman kautta.


Huomasin nettiä selatessani, että ohjelmaksi häihin on tarjolla lähinnä taikureita. Omia häitä muistellessa ihanimpia juttuja oli ne joihin kaikki saattoivat jotenkin osallistua! Meidän täytyy siis iskeä tuohon saumaan ja alkaa markkinoida osallistavaa hääohjelmaa! Esitys on jo olemassa, kiitos sukulaisilta ja ystäviltä saatujen hääkutsujen. Annoimme sille nimeksi Sinua, sinua rakastan. Siihen kuuluu muutama rakkausaiheinen laulu, runot jotka hääpari voi valita toisilleen ja toimivaksi todettu Rakkaus-biisi, jota olemme veivanneet muutamissa ystävien häissä. Tästä ja monista muista ohjelmista löytyy pian tietoa koneen uudistuvilta nettisivuilta!
Ja allekirjoittaneen täytyy alkaa harjoitella markkinointia ihan tosissaan, ettei ero tule ainakaan huonon yritystuoton johdosta! Onnea meille, teille ja muille!


3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Vau! Kuulostaapa hienolta :) Jos itse olisin menossa naimisiin, niin haluaisin tuollaisen ohjelman heti! -Emmi-

Aaro kirjoitti...

No sitten ei muuta kuin heti naimisiin!!! :)
Oiva kosintasyy... "kun olis niin hyvä ohjelmakin jo tiedossa..."

Saara kirjoitti...

Mummoja ja muita ikääntyviä naisimmeisiä itkettävää (tulkitse: ihanaa!) lauluohjelmaa saa myös tältä tiimiltä ristiäisiin, todettiin taas viime viikonloppuna!