2.11.10

Aikaisia aamuja

Forumin nuoret on nyt saanut jokusen kilometrin taakseen ja hyviä kokemuksia eri kouluilta. Vielä on matkaa edessä, tälläkin viikolla kärry kiskotaan Tikkakoskelle ja toistamiseen Korpilahdelle, jossa kävimmekin jo kertaalleen esiintymässä tukioppilaille. Aikaiset aamut on otettu miten kuten kukakin. Jos esitys alkaa yhdeksältä on parasta olla pystyttämässä matkaläppäriä vähintään tuntia ennen, joten liikkeelle on helposti lähdettävä seitsämän aikaan, jolloin herättävä on jo kuudelta, joka ei monissakaan perheissä/talouksissa ole mitään erityistä -ja onhan se monille jo aika olla töissäkin, mutta meidän ryhmämme jäsenille se on harvinaisen aikaista.

Viime viikko oli tiukkaa rutistusta apurahojen hakujen suhteen. Kaikki saatiin ajallaan postiin. Kun vie hakemuksia viime hetkellä postiin tai postilaatikkoon voi luottaa siihen, että jossain muualla, useassakin paikassa todennäköisesti, on joku joka tekee samaa kuin sinä juuri sillä hetkellä.

Siinä tuli samalla kirkastettua suunnitelmia ja suunniteltua tulevaisuutta tarkemmin mikä hyödyttää toimintaa. Teatterikoneella on nyt suunnitelmat kolme vuotta eteenpäin. Suunnitelmat on hyvä olla olemassa. Niistä voi sitten poiketa tarpeen tullen.

Ei kommentteja: