16.4.14

Hengähdystä kohti

Tuntuu, että on juossut tätä työelämää ja muutakin elämää pitkään kovalla sykkeellä ilman kunnollisia taukoja. Välillä se tuntuu oikeinkin mukavalta, eikä lomaan tunnu olevan tarvetta. Nyt on tarve.

Viime viikolla meillä oli Pako sirkuksesta -näytelmän ensi-ilta Seikkailupuisto Peukkulassa. Aikaa hajoittelulle tuntui olevan sitten kuitenkin kovin vähän ja loppurutistus tuntui koko kehossa suurena väsymyksenä. Maaliin kuitenkin hienosti päästiin ja kriitikko Maija-Liisa Westman arvioi esityksen onnistuneeksi. 

Näytelmä oli ohjaaja Orasen debyytti ja se vaikutti prosessiin siten, että Kirsin kanssa toimimme sekä näyttelijöinä etttä tutoreina, mikä hajotti näyttelijäntyöhön keskittymistä. Mutta loppua kohden Oranen löysi itsestään ammatillista itsevarmuutta ja kantoi ohjaajan vastuun hienosti. Seuraava kerta on meille kaikille varmasti helpompi.

Minä olen diettiviikolla viisi. Kiloja on tippunut vaa'asta riippuen 2-7. Killerin vaaka ei edelleenkään anna minulle mitään armoa. Oma vaakamme sen sijaan on kanssani paremmin yhteistyössä. Tiukkaa treeniä en ole ehtinyt/jaksanut toteuttaa muutamaan viikkoon, mutta Pako sirkuksesta esityksessä saa itsensä kyllä hyvin hikeen ja tunnin aamulenkit ovat edelleen ohjelmistossa. Olen siis aika tyytyväinen, että olen jaksanut olla tiukkana kaiken tohinan keskellä.

Tulevana pääsiäisenä aion vapauttaa itseni työstä ja dieetistä ja nauttia. Olen todella sen tarpeessa. Kun katson kalenteria tulevan kesän osalta siellä on kolme ensi-iltaa ja kaikenlaisia muita työkeikkoja. Lepoa siis ja virtaa akkuihin!

Rentouttavaa pääsiäistä!

-Annu

Ei kommentteja: