3.11.08

Kiire, kiire, kiire.

Elämä on taas yhtä tohinaa. Kaksi ensi-iltaa kahden viikon välein ja muutto (taas!) uuteen kotiin. Ensimmäinen ensi-ilta on perjantaina Huoneteatterilla Sami Keski-Vähälän Iso ja Vihreä. Siinä on pääosassa Teatterikoneestakin tuttu Pasi the pelastaja, joka hyppäsi rooliin, kun alunperin siihen kaavailtu ihminen joutui jäämään pois. Tämän jälkeen enskarissa on Ad*Astran Rakkaudesta minuun, jonka on kirjoittanut Anna Krogerus. Hienoja tekstejä molemmat ja hyviä juttuja, jos näin ohjaajana saa sanoa. Tai varmaan pitääkin sanoa!

Meidän muuton yksi suuri syy oli, että omakotitalon ulkovarastossa johon muutamme nyt vuokralle, on toiminut vuoden ajan Teatterikoneen varasto. Emme voineet hyljätä hyvää varastotilaa vaan entisten asukkaiden tehtyä muuttopäätöksen meidän täytyi tarttua mitä pikimmin tilaisuuteen!

Tohinasta huolimatta Teatterikoneen asiat ovat ihan hyvällä mallilla. Apuraha päätöksiä odotellaan Ronjan osalta. Runollistan ja Pönttöjutun keikkoja on näköpiirissä ja keväälle on suunniteltu muutamaa Hiekkiksenkin esitystä. Lisäksi olen alkanut käydä keskustelupalstoilla jättämässä ilmoituksia nuorten tarinoiden löytämiseksi.

1 kommentti:

marju kirjoitti...

Iso vihree ON hyvä juttu !