22.2.10

Hyvässä tuulessa!

Myötätuulessa tuntuu kulkevan tämä Teatterikoneen matka tällä hetkellä. Postiluukusta kolahti tänään apuraha päätös Keski-Suomen taidetoimikunnalta Forumteatteria nuorille hankkeen ennakkotyöskentelyyn. Viime viikolla allekirjoitin Jyväskylän kaupunginteatterin kanssa sopimuksen yhteistyöstä, joka pitää sisällään 5 pienoisnäytelmän ensi-illat, harjoitukset ja Teatterikuraattori Antti Niskasen työpanoksen talon sisällä olevissa esityksissä. Toivottavasti myötätuuli jatkuisi ja saisimme kiertueelle maakuntaa rahaa. Näillä nuorten kanssa toimijoilla, joille esitystämme haluaisimme viedä ei rahaa juurikaan ole, eikä sitä itsekään pelkällä ilmalla elä, vaikka auttamisen halu onkin suuri.

Saimme myös Keski-Suomen liitolta myönteisen avustuspäätöksen Ronjaan. He auttavat meitä enimmillään reilulla 10% kokonaisbudjetista. Hieno juttu!

Tämän rahallisen tuen lisäksi Koneen henkilöstö on kasvussa. Kaksi teatterin-ilmaisun ohjaajaa on liittymässä remmiin ja tuomassa omaa osaamistaan Koneen rattaisiin. Mahtavaa tutustua uusiin ihmisiin ja saada uutta energiaa!

Toivo Elvis Tähti lämmitettiin viikonloppuna Äänekoskella, joten nyt on hyvä viedä tulevana viikonloppuna Toivoa myös Ouluun lasten ja nuorten teatteripäiville. Hyvä me!

1 kommentti:

Saara kirjoitti...

Onnea, upeeta!!