4.2.10

Ronja on nyt julkinen!

Tänään oli Ronjan virallinen julkistaminen ja nettisivujen avaus osoitteessa www.teatterikone.fi/ronja - onhan nyt Ronjan päivä!

Pressi oli Nikolainkulmassa ja tapahtumaan varauduttu tarjoomisin ja Kesän & Koneen porukoin varustettuna. Paikalle saapui - yksi toimittaja. Onneksi siellä oli myös matkailun edustaja ja Kesän porukoita kuulemassa tarkemmin mistä on kyse. Mutta tuntuuhan se hassulta järjestää kaikenlaiset syömiset ja systeemit ja paikalle saapuu yksi vaivautunut ihminen. Tämäkin vaivaitunut ihminen sanoi, ettei tästä nyt vielä paljon kirjoitella, lähempänä tapahtumaa vasta. Se ei kuitenkaan meidän intoamme sammuttanut vaan hehkutimme jutun ainutlaatuisuuttaa ja hienoutta.

Laitoimme tiedotteen kaikkiin paikallisiin ja valtakunnan medioihin ja vaikka paikalle ei päässyt muita, kiinnostusta ilmeni. MTV3 tulee kuvaamaan meitä kesällä ja radioon tulee juttua paikanpäältä, kunhan metsäydymme. Lisäksi kaikkien näiden ihanien juttujen lisäksi rahahanatkin ovat lopulta auenneet! Täältä tullaan!

2 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Mahtavaa! Mut oli teidät noteerattu eilen Elisan etusivun uutisissa!

marju kirjoitti...

pää on kuitenkin nyt auki - siis julkisuuden vai sanotaanko se julkisuuteen vai miten. Ja olette hyviä!