30.6.07

Ensi-ilta tuli ja juhlat meni

Huh!

Olipahan taas ensi-ilta. Kiitokset yleisölle, joka uhmasi koleaa säätä. Enemmänkin olisi mahtunut, mutta ehkäpä sana lähtee nyt kiertämään ja väki löytää auringon myötä paikalle. Ja taas tekivät hyvää työtä nuo meidän näyttelijät!
Ja oli varsin mainiot juhlat. Savusaunaa ja tavallista saunaa, uimista, laulua ja lahjoja. Joutsasta kotiin päästyäni rojahdin sänkyyn ja nukuin 15 tuntia. Vuoden verran ollaan Annun ja Aaron kanssa puuhailtu Minusta tulee isona kanssa, joten nyt sai vähän levätäkin.
Tässä kuvasatoa ensi-illasta:

Ja vähän kuvia myös juhlista:

9 kommenttia:

Nimetön kirjoitti...

KIITOS katsomon puolelta! Minusta tulee isona on iso! Taatun tasokasta Teatterikonetta! Toivottavasti joutsalaiset ymmärtävät ja löytävät teatterinsa.

Nimetön kirjoitti...

Olipa mainio juttu, upeat "lapset" sekä lapset. Ja pysähdyttävää laulua, soittoa. Suosikkibiisini on se, "nyt - nyt -nyt" juttu, sen kun saisi ihan levyllä! Taidan tulla uudestaanvaikka en voittanut keihäänheitosä uutta lippua.
Mutta esityksen keihäs lensi upeasti, sekä oikeeesti että symboolisesti! KIITOS

Nimetön kirjoitti...

Ehkäpä noita biisejä saadaan joskus tänne nettiin kuunneltaviksi. Tai jos joskus tehdään Teatterikoneen best of levy...katelllaan mitä sitä keksitään.
Hienoa, että olette tykänneet!

Nimetön kirjoitti...

Suuret kiitokset teatterielämyksestä!
Pahoin pelkään, että lippujen hinnoittelu syö katsojamääriä. Ihmiset ovat tottuneet näillä seuduin kesäteattereissa 10-12 euron maksuun aikuisilta, 16 euroa mietityttää monia, olkoonkin että kyse on ammattiteatterista. Opiskelijan kesäbudjetissa 16 e on iso raha.

Nimetön kirjoitti...

Onko siis niin ettei Joutsassa arvosteta ammattiteatteria. Ainakaan omilla nurkilla. Silloin on varmaan paras pakata väki bussiin ja mennä vaikka Heinolan kesäteatteriin. Bussimatkan lisäksi maksaa
peruslippu: 26 euroa
eläkeläiset ja opiskelijat: 22 euroa
lapset (4-14-v.): 12 euroa.

Nimetön kirjoitti...

Ymmärrän kyllä, että tuo lipun hinta voi tuntua opiskelijasta kalliilta. Erityisesti kun meidän puitteet eivät ole prameat ja kiiltävät. Ihmisillä kun on minusta hieman erikoinen valmius maksaa seinistä enemmän kuin varsinaisesta sisällöstä. Me voisimme helposti hinnoitella kiertue-esityksemme jossakin kaupunginteatterissa 16-20 euron luokkaan, mutta 12 euroa kylätalolla tuntuu jo kovalta hinnalta, vaikka kyseessä olisi sama esitys.
Minusta tulee isona sisältää myös Haihatuksen näyttelyn, joten kyseessä EI ole pelkkä kesäteatterilippu, vaan teatteri+taidenäyttelylippu.
Emme yksinkertaisesti voi laskea lipun hintaa tuon alemmaksi.

Nimetön kirjoitti...

En kokenut lipun hintaa pahana, mutta näytelmän koin hyvänä. Jussin ja Liisan yhteistyö - upeaa - ja muutenkin.
Mutta edelleen rahasta puhuen, kahvilan hinnat yllätti, mukava palvelu ja niin halvalla.
Haihautuksen näyttelyyn tutustumiseen kannattaa muuten varata aikaa ennen tai jälkeen näyyösen, siitä ei saa kunnon näkemystä väliajalla läpijuosten.

Liisan, mutta ei sen Liisan, kaveri.

Nimetön kirjoitti...

Haihatus -näyttelyyn kannattaa tosiaan varata aikaa ainakin tunnin verran ennen tai jälkeen näytöksen. Näytelmäiltoina pidämme auki ihan tarpeen mukaan, joten hosua ei tarvitse. Väliajan voi ihan rauhassa käyttää urheilullisen näytelmän tunnelmaan sopien vaikka grillimakkaran syöntiin entisen urheiluselostamon alla.

Nimetön kirjoitti...

Terve koneeseen!
Lähdin täpinöissäni metsästämään Teatterikoneen sivuilta esitysaikatauluja, ja voih! Meidän poppoon (neljä opiskelijaa) teatterielämys tyssäsi jo aiemmin parjattuun lipun hintaan - kun ei matka Jyväskylästäkään ole ilmainen. Ymmärrän kyllä, että näytelmän tekeminen maksaa, kaikkihan tänä päivänä maksaa. Surku ja harmi kuitenkin. Opiskelija- yms. alelippuja odotellessa... Kivaa kesää!