7.1.08

jujupoksi

sekään ei muutu, että kaikki muuttuu -eikä mikään muutu. Mutta muutosta kaipaa aina ihmisen mieli, näemmä. Mieli tekisi enemmänkin kaivaa mahdollisuuksia sanasta muutto ja muutos, sanoja kun on niin kiva pyöritellä eritoten kun on tullut kuunneltua erästäkin edesmennyttä sananpyörittäjää hänen postuumilta joulumarkkinoille sopivasti putkahtaneelta single-kokoelmaltaan.
There is something happening in joutsa! järjettömän kiinnostava lastenmusiikkiyhtye Aaronmeiden ja Jujupoksi puhalletaan eloon ja muotoillaan muotoonsa kesään mennessä. muovaus alkaa hetikohta tämän viikon lopulla. Saa nähdä... mitä tapahtuu...

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Siis sittenkin Teatterikonetoimintaa kesälle 2008? Vaiko vain keikkoja?

Annu kirjoitti...

Teatterikoneella on kesällä muutama esitys Joutsassa. Joutopäivillä lastentapahtumassa ja vielä sopimattomina ajankohtina. Päätimme ettei uusia esityksiä tehdä pelkästään kesää varten. Lastentapahtumassa on Pönttöjuttu-nimisen näytelmän ensi-ilta, joka on kiertue juttu, jota meinataan veivata pitkään eri puolilla suomea. Ja Aarolla on uusi lastenbändi projekti jonka ensi-ilta on myös tuolloin.