1.10.13

Lokakuu ja IKKUNA aukiEilen avattiin Teatterikoneen osalta Taiken hallinnoima monitaidetila IKKUNA. Maukka ja Väykkä rakentavat talon oli ensimmäinen esitys joka tuossa RAY:n entisessä tilassa esitettiin. Alku oli kevyesti koiran näyttelijän putkiaivoja kutkuttava kun ihmisiä kulki käytävällä lasiseinän takana. Teki mieli vilkutella ihmisille, mutta tilanne ei antanut myöten.

Naapurissa oleva ravintolayrittäjä kutsui ennen esitystä koiran kaljalle kun koira kävi kuljeksimassa kauppakeskuksessa,eli naapurit ovat ainakin ystävällisiä. Mutta koska kyseessä ei tainnut olla Lehmä Muukkosen kotikalja ajattelin jättää tarjouksen väliin. Eihän se sovi koiran, saati näyttelijän verenkierrolle ja ruoansulatukselle nauttia senkaltaisia panimotuotteita ennen esitystä.

IKKUNA vaikuttaa mielenkiintoiselta paikalta, jossa tulee olemaan monipuolista toimintaa tänä vuonna. Kannattaa käydä kurkkailemassa ja tutustumassa -reitittää vaikka polkunsa kulkemaan päivittäin IKKUNAn ohi ja varata aikaa sisään poikkeamiselle ja monipuolisen taiteen kokemiselle.

Aaro

Ei kommentteja: