20.2.07

Teatteria imurista!

Kaunokainen läheltä...


...ja kauempaa!


Huomaisin lauantaina ilmoituksen lehdestä, että meidän naapuritalossa, joka puretaan, myydään kaikki vanhat tavarat pois. Talo on ihana noin 30-luvulla rakennettu puu-paritalo, aivan ihana. Olemme harmitelleet talon purkamista jo pitkään, mutta minkäs teet kun kaupunki tai joku rahakas on pakko-ostanut tontit ja rakentaa siihen vanhustentalon. Ei minulla mitään vanhuksia vastaan ole, mutta ärsyttää, kun kaikki ihanat vanhat talot puretaan ja tilalle väännetään elementeistä, kohta homeessa olevia rotiskoja!

No, mutta mehän menimme heti kärkkymään paikalle vanhoja aarteita ja niitä löysimmekin. Ostimme lasten sängyn ja kaupanpäälle saimme 3 peruukkia ja matkalaukun ilmaiseksi! Laukku tulee ensi kesän proggikseen ja luultavasti myyjän tädin peruukitkin saavat uuden elämän näyttämöllä.

Aaro yritti ostaa soittopeliä itselleen, mutta hinnasta ei päästy yhteisymmärrykseen myyjän kanssa. Sillä pelillä olisi taas sävelletty upeaa teatterimusiikkia, mutta minkäs teet, täytyy tyytyä edellisiin kirpputorisoittimiin.

Mutta sitten se löytö! Nurkasta kaiken rojun takaa pilkisti ihmeellinen varsi, joka paljastui imuriksi. Voi, miten kaunis vanha Hoover-merkkinen peli! Aito 60-luvun(?) toimiva siivousihme! Se huuti päästä näyttämölle. Nyt ainoa ongelma on, että ei ole vielä näytelmää, johon tämä kaunokainen saataisiin esiintymään. Ajattelinkin kääntyä Terävän, hyvän maun tuntijan, puoleen ja anella häntä ottamaan tämä kaunokainen Hiekkalaatikkoperheeseen mukaan! Mitäs sanotte?!

Ei kommentteja: