25.4.07

Kadonnut laulu



Meillä oli eilen taas olohuone harjoitukset. Aikaisemmin olemme harjoitelleet pieniä juttuja Aaron kanssa kahdestaan, mutta nyt tilanne oli erityisen hieno, kun meillä oli ohjaaja! Minna suostui auttamaan meitä esityksemme kanssa, jonka nimi on siis Kadonnut laulu. Meillä on ensi-ilta perjantaina Halssilan päiväkodissa, jossa poikammekin on hoidossa.

Esityksen idea on, että näyttelijät ovat tulleet esittämään yleisölle laulun, mutta laulua ei löydykään mistään. Laulu täytyy etsiä yhdessä yleisön kanssa eli tehdä sanat, sävel ja miettiä esiintyjien ulkonäkö. Meillä on mukana erilaisia soittimia ja pukuja/peruukkeja, joista yleisö saa valita mitä käytetään.

Harjoitukset sujuivat hyvin. Ohjaaja toimi yleisönä ja koska olemme menossa päiväkotiin, hän kaivoi lapsen itsestään esiin ja eläytyi osaansa mainiosti. Vuorovaikutus toimi yleisön kanssa hyvin, mutta vastaan tuli monta juttua jotka vaativat hiomista toimiakseen paremmin. Taas muisti, että miksi harjoittelu on niin tärkeää. Mutta hauskaa oli! Joku joskus kysyi, että näytelläänkö me Aaron kanssa aina kotona. Silloin nauroin ja sanoin vitsillä, että tottakai. Mutta käytännössä aika useinhan me jotain esitystä täällä kahdestaan väännetään. Kannattaa olla samalla alalla!

Jos esitys toimii perjantaina päiväkodissa, olisi kiva esittää tätä enemmänkin. Jos siis kiinnostuit, niin ota yhteyttä allekirjoittaneeseen tai vaikka tuottajaan.

Ei kommentteja: