24.7.07

Kaikki loppuu aikanaan...

...niin kuin tämäkin kesä ja teatteri sen. Olo on haikea ja helpottunut kuten joku loppuringissä totesi. Minusta tulee isona oli hieno esitys ja kokemisen arvoinen matka. Veronsa vaatii liian vähä uni ja kiire, ei siis kovin levännyt olo, ainakaan vielä. Onneksi on puolitoista viikkoa lomaa ennen arkea ja uusia kiireitä.

Moni asia on muutoksessa tässä koneessa. Se tuntuu hyvältä ja samalla kipeältä, kun täytyy jättää asioita ja ihmisiä taakseen. Eivät nuo ihmiset mielestä poistu, mutta näiltä kulmilta. Ikävä tulee kesää, peltoa, jalkapalloa, pelaajia ja Koistista.

On niin paljon sanottavaa, että se vetää mielen hiljaiseksi. Nousee vain kuvia mieleen. Ja kuvista tuli mieleen, että Joutsan Jousibaarissa saattaa nähdä tuttuja kasvoja. Antaa kuvien puhua loppuun...
Koneen osa

1 kommentti:

Nimetön kirjoitti...

Terveisiä Turusta!

Arkeen on palailtu ja kesän muistoja muisteltu. Mieleen jäi monta ihanaa ihmistä, naurua, jalkapolloa, sadetta ja paistetta. Tarjoilin juuri työkavereilleni kahvitunnilla tuliaisiksi tuomaani sahtia ja irvistellen saivat juotua hieman,nostettiin kuitenkin maljaa kesäteatterille Joutsassa! Toinen tonkka jäi, joten täytynee meidän Aapon kanssa uhrautua perjantaina Uuden musiikin festivaalien tiimellyksessä juomaan se...toivottavasti vessa on aina lähellä ;)
Terveisiä kaikille tasapuolisesti, toivottavasti vielä joskus nähdään! Ainiin, Sini, löysin eilen yhdestä kaupasta täydellisen hunajanallen :) Hunajaista jatkoa teille kaikille pikku-siileille!

T: Anu-Anette