19.8.09

Saimme toisen tuottajan!

Pistin tilaukseen Teatterikoneelle toisen tuottajan, joka ottaisi Ronjan tuotannon vastuulleen. Ja kuten monesti käy, niin kävi tämänkin asian kanssa eli se järjestyi!

Asiat kulkivat niin, että Aaro törmäsi Piiaan ollessaan lenkillä koirien kanssa ja tuli puhetta, että hän haluaisi tulla meille työharjoitteluun. Sehän sopi täydellisesti! Sovimme, että Piia aloittaa elokuun alussa ja alkaa hoitaa Toivon tuotantoa työharjoittelunsa puitteissa ja myy esityksiä. Eräänä päivänä tässä jokunen aika sitten avauduin Piialle, että Ronjalle pitäisi saada oma tuottaja, kun tuottajamme Ville on niin kiireinen mm. Forunteatterihankkeen kanssa. Kului hetki hiljaisuudessa ja Piia ehdotti itseään tähän pestiin. En meinannut pysyä nahoissani! Tämä tieto helpotti elämääni suuresti ja voin alkaa taas huolettomin mielin keskittyä kaikkiin muihin asioihin.

Ylpeänä esittelen uuden tuottajan ja Koneen osan Piia Sairasen! (kuva löytyy ihmiset kohdasta!)

5 kommenttia:

marju kirjoitti...

Hienoa! Hyvä Pia!

Koistinen kirjoitti...

Tämä on kyllä hyvä juttu. Hyvän tuottajan saitte Piiasta!

Koistinen kirjoitti...

Ja vielä semmosta, kun ootte näihin nettitouhuihin innostuneet, niin saisiko teidän blogeihin RSS -syötteet? Pitäisi onnistua helposti jostain Bloggerin säädöistä, kai. Tulisi suoraan uusimmat päivitykset sitten omaan Google-seurantaan. Kiitos.

Annu kirjoitti...

Voihan Koistinen ja ihmeelliset kirjainyhdistelmät! Enhän minä onneton nyt löydä tuota RSS juttua! Kysyn joltain viisaammalta apua!

Ville kirjoitti...

Nyt voi tilata haluamansa RSS-feedin tuosta logon alta klikkaamalla!

// v