19.10.09

Ronja muuttaa Laajavuoreen

Tällä viikolla Kone aloittaa forumteatterin pilotoinnin Huhtaharjun koululla. Nuorten kanssa käydään tarinoita läpi ja etsitään yhdessä uskottavia toteuttamsikeinoja, repliikkejä ja muuta. Näin olettaa allekirjoittanut koneen osa jonka onkin hyvä päästä välillä suurempiin työryhmiin. Treeneissä on mukana ainakin kolme ihmistä ja se on jo kaksi enemmän kuin mitä Päivän lehden koko työ"ryhmässä".

Samalla kun kirjoitan tätä tekstiä tulostaa printteri
(joka tietenkin nykypäivänä on oikeammin monitoimikone)
vierellä uusia Päivän lehtiä, edellisiin, joita jaoin aamulla enskarissa yleisölle oli lipsahtanut virhe. Se on aika yleistä... Tiedän, koska minulla on kokemusta lehdistä lukijana, kirjoittajana ja jutun aiheena.

Ensipainokseen oli lipsahtanut vanhaa tietoa Ronja Ryövärintytär metsäseikkailun toteuttamispaikasta. Kun avasimme Ronjan suunnitelmaa niin totesimme kaiken kaikkiaan paremmaksi ratkaisuksi toteuttaa Ronjan vaellukset Laajavuoren metsissä. Siellä on komeita maisemia ja se on helpommin saavutettavissa kuin Kanavuori, johon aiemmin esitystä suunnittelimme.

2 kommenttia:

Saara kirjoitti...

Tosi hyvä siirto! Paljon helpompi yleisön löytää sinne ja hienot luentopolut. Saiskohan Rantasipi Laajavuoren sponsoriksi? Ryövärin drikkiä tarjolla metsäelämyksen jälkeen...

Annu kirjoitti...

Hyviä ideoita! Varsinkin tuo luentopolku! Hyvä ja terveellinen vaihtoehto salissa istumiselle ;)