12.12.10

Saa nähdä...

Teatterikone juhli pikkujoulua jo harjoitustilanakin tutuksi tulleessa olohuoneessamme. Tämän juhlan varjolla väki sai "suuren mantelinmetsästyksen" johdosta kiertää koko asuinkortteerimme nurkkia myöten etsiessään toiveita toteuttavaa pikku mantelia. Metsästys oli siis suuri, vaikka manteli oli pieni. Voittajaiksi selvityivät Toni ja Kirsi. He saivat korkata riisipuuron eikä manteli siellä kauaa levännyt vaan päätyi nopeahkosti Tonin lautaselle. Todellinen tuurihaukka siis tuo mies.

Sauna kuumeni, mutta porukka oli cool.
Vakiopaineeseen ehdittiin ennen valomerkkiä ja juhlan jäljet oli aamulla nopeasti siivottu,
vaikka ennen öistä poistumista keksittiin vielä pistää pystyyn Livekaraoke. Kuka tietää vaikka näitä manteliluolassa nähtyjä hahmoja tultaisiin näkemään vielä julkisilla lavoillakin.

Pumpgirlin ensiluku on ensi viikolla. Oma mieleni on sen kanssa askarrellut jo unissakin. Sanottava on, että ihan uuden tuntuinen näkökulma lähteä aloittamaan juttua on minulle tämä ohjaajan paikalta katsominen. Josko tähän saisi paremman otteen nyt kun kuulee tekstin näyttelijöiden lukemana ja näkee kasvot konkreettisesti edessään. Saa nähdä. Mikä tilaisuus! Saa nähdä!

Ei kommentteja: