21.11.12

Terveisiä Keskustieltä!

Keskustien keskeinen sijainti keskustassa on kovin kannustavaa koko koneelle.
Toisinaan on ilo olla omassa tilassa. Tällä erää tätä iloa kestää joulukuun puoleen väliin saakka, jolloin puramme energiamme purkamalla tavaramme tuosta sympaattisella tavalla kotoisalta tuntuvasta entisestä Rion tilasta.

Tänään pelattiin kolmas erä Unelmapeli - koko perheen improvisaationäytelmää. Perheen nuorimpia ei nyt ollut yleisössä, joten sisältö taisi osin mennä tällä erää vain aikuisille sopivaksi. Jokainen erä on erilainen...
Alkuspiikeissä tuli mainituksi tilan edellinen haltija, akvaariokauppa Rio, jonka monet paikalliset muistavat. Tällä erää paikalla oli muitakin kuin alkuperäisiä paikallisia ja sana "akvaario" saikin uutta sisältöä. Siellähän sitä tosiaan ollaan kuin akvaariossa kun suuret ikkunat antavat Keskustielle päin ja ikkunoista ohikulkijat näkevät suoraan näyttämölle. Se on kyllä hauskaa! Maailmasta ei tule mustissa laatikoissa tehty teatteri loppumaan, eikä ole tarvekaan, mutta hauskaa on kun on tällaisiakin tiloja toisinaan teatterikäytössä.
Monet ohikulkijat alkavat olemaan naamatuttuja, tiedäthän, naapurinaamoja joista osaa osaa jo morjestaa. Ja kun tänään makailin näyteikkunassa lounastauon päätteeksi tulin tarjonneeksi olemassaolollani sitä mitä haluan teatterinkin kautta tarjota, -nimittäin tunteita. Ohikulkeva nuorisojoukko sai p*skahalvauksen kun huomasi ihmisen loikoilevan ikkunalaudalla. Heräsivät hetkeksi :)

Hereillä pysyminen on tärkeää. Sen voisi sanoa olevan yhtä tärkeää kuin riittävän unen saannin.

Teatteri tuo valoa pimeyteen ja pitää sinutkin hereillä, tervetuloa Keskustielle niin kauan kuin siellä ollaan!

T: Aaro

Ei kommentteja: