8.8.13

Kesä vieraissa

Niin se tämäkin kesä on heilahtanut syksyyn. Vaikka ulkona on lämmin ja kesäisen näköistä, syksy on jo henkisenä olotilana läsnä.

Olen ollut vieraissa koko kesän, kuten lähes kaikki teatterikonelaiset. Vieraissaolo työnpuolesta on meille lähes pakollista, että tulemme kesän toimeen taloudellisesti. Kilpailu katsojista on Jyväskylän seudulla niin tiukkaa, että Teatterikone on päättänyt jättäytyä ainakin toistaiseksi kesäteatterin tekemisestä ulkopuolelle.

Minun reissuni suuntautui jo toistamiseen Jämsän Himosteatteriin, jossa selvittelin Puntilan isännän toilailuja. Himosteatterissa oli taas mukavaa ja kerrassaan mahtava ja taitava porukka ohjattavana. Työn teko on mukavaa, kun ei tarvitse kantaa huolta muusta kuin omasta tontistaan, järjestelyt ympärillä toimii. Minun työtäni oli tukemassa Teatterikoneestakin tuttu Loimusalon Nina, joka teki mahtavat musiikit ja iki-ihana tuottaja Risto Hakola sekä huikean taitava lavastaja Marko Härkönen, sekä monet muut. Kiitos, teidän vuoksi reissusta ei jäänyt morkkista vaan huikea fiilis!

Vieraista on kuitenkin helpottavaa palata kotiin, etenkin kun meillä on avoin suhde työkavereiden kesken ja voimme jakaa kesän kokemukset huoletta toistemme kanssa. Mitähän kaikkea Riku, Laura, Aapo, Aaro ja Kirsi ovat kesällä kokeneet? Odotan innolla ensi viikkoa, että kuulen kesän herkullisimmat jutut ja pääsemme yhdessä punomaan juonia syksyyn.

Nautinnollista syksyä ja vieraisilla käyntejä!

Kuva: Puntila matkaa hyvällä vauhdilla kohti ensi-iltaa. Kippis sille!

Ei kommentteja: