26.3.07

Rentoa...


(appipapan 1.valokuva meiän uuella kameralla)

Teatteri on herkkä organisaatio.
Luulen, että harvassa ovat työpaikat, joissa yhden työntekijän sairastuminen vaikuttaa niin voimakkaasti koko taloon. Jyväskylän talolta sairastui yksi ihminen ja sitä myötä heitti viikonloppu kupperiskeikkaa. Jäi perjantailta ja lauantailta musikaalit musisoimatta. Vähät viimeiset esitykset vähenivät entisestään.
työvuoroihin tämä vaikutti niin, että osalle tuli töitä vapaiden tilalle ja osalle toisinpäin. itselleni se aiheutti yllättävän vapaapäivien putken. Siitä en rupea valittamaan. Kyllä näyttelijäelämässäkin pitää välillä päästä huokaisemaan.

Sunnuntaina käytiin Haihatuksella testaamassa ekaa kertaa kuorobiisejä ensi kesäksi. Ensikokoontumisen kuoro oli vielä pienehkö (4hlöä), mutta mukavaa oli kuulla että musiikki soi! Siinä on tällä näyttelijärievulla vielä paljon oppimista. musiikissa siis. miten sitä tehdään ja miten sitä johdetaan. Kiehtovia oivalluksia syntyy kun tekee itse ja keksii omasta päästä, että miten se tehdään. Nyt ei pidä päästää uskollista Casiota pölyyntymään.

Kevät on kyllä voimakasta aikaa!
Nyt kannattaa mennä tryffeleitä etsimään. Muutamalla kilolla ruokkii kevyesti isonkin perheen. Ja jos ei tryffeleitä löydä (en nimittäin tiedä koska niitä löytää, saati mistä) niin tulipahan ainakin vietettyä aikaa ulkosalla!

Ei kommentteja: