11.2.08

Koirankasvattajan ensimmäinen viikko

Viikko sitten maanantaina pötkähti viimeisin pennuista tähän maailmaan. Siitä on nyt viikko. Ensimmäisenä syntyneellä Helmillä on yksi päivä enemmän elämää takana ja muutamalla muulla sunnuntaina syntyneellä.

Päätimme antaa koirille "työnimet", että niistä olisi helpompi puhua. Muutamalle koiralle on jo omistajat tiedossa ja he ovat antaneet omille lapsilleen nimet. Minulla oli tarkoitus laittaa tähän kaikkien vauvojen kuvat ja nimet. Mutta kun otin kuvia, sekosin laskuissa ja en enää tiedä kuka missäkin kuvassa on, joten jätän sen myöhemmäksi. Nimet voinen paljastaa syntymäjärjestyksessä he menevät näin: Helmi(omistajan antama nimi), Tara (hattaran näköinen merkki kaulassa, siitä lyhennys), Xena (koko musta taistelija), Marilyn (huulipunaa ja kynsilakkaa), Pauliina (isänsä Paulin näköinen), Utu (usvaa rinnassa), Santtu (omistajan nimi), Nuppu (herttainen tyttö), James (valkoinen kravatti kaulassa), Tassu (valkoista tassuissa), Frank (koko musta komistus) ja Piaf (pieni varpunen, joka selviytyy ja kasvaa kuuluisuudeksi).



Muutama lähikuva Santusta.



Marilyn haukottelee.


Tassu. Porukan pienin, lähes 200g kevyempi kuin isoimmat sisaret.


Koiravauva näkee unta tissistä.


Kasa koiria.



Ammeellinen koiria.



Kaikesta huolimatta olen pystynyt yhdistämään koirankasvattajan, työssä käyvän kotiäidin ja teatterintekijän elämät ihan hyvin yhteen. Ehdimme jopa kuvata promokuvia armaan puolisoni kanssa tulevaa lasten esitystä varten meidän pihassa. Naapuri kertoi, että ohikulkevat teinit olivat jääneet kikattelemaan meidän hullulle touhulle. Mutta olimme niin keskittyneitä itseemme, ettemme huomanneet mitään. Haukkumisiin!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ovathan nuo pennut jo viikossa kasvaneet tai ainakaan eivät ole yhtä ryppyisiä kuin syntyessään. Jaksamista vaan sinne koiralandiaan.

Anonyymi kirjoitti...

Tulee iloinen mieli noista kuvista. hellyttäviä otuksia. Voi kun ne tuosta vielä kasvavat, mikä hulina siitä syntyykään ;)