15.5.08

Pöntön elämää

Meillä oli eilen Pönttöjutun harjoitukset ja saimme kokeilla ensimmäisen kerran miltä tuntuu näytellä pöntössä. Taitava lavasta-puvustajamme oli etsinyt materiaalin, joka on kevyt, ei mene sateessa pilalle, jota on helppo muokata ja joka jonkin verran joustaa. Pöntöt tehdään siis ohuesta patjamaisesta materiaalista. Näytimme varmasti nerokkailta ja olo oli myös nerokas. Aikaisemmin en ole ymmärtänytkään miten voi olla vaikeaa, jos tiputtaa jotain ja sitä on mahdotonta nostaa, koska olet pönttö! Kannet eivät olleet vielä valmiina, joten niitä paikkasivat ohjaajan jostain kaivamat sombrero-hatut. Muita näyttelijöitä ei voinut katsoa nauramatta.

Yläkaupungin yö on jo ensi viikolla, joten nyt pitäisi tankata ne repliikit kaaliin, että pöntöllä ei mene pupu pöksyyn ja kissa vie kieltä (outoja juttuja).

Lauantaina lisäksi on Hiekkalaatikkoperheen esitys Miiluteatterilla ja koska viime esityksestä on noin 3 kuukautta, tarvitsee niitäkin sanoja vähän kerrata. Joten nyt vaan tekstiä opettelemaan!

Toivottavasti nähdään jommassa kummassa esityksessä!

Ei kommentteja: