21.5.09

hyvä pöhinä

Kolme kertaa Runollista isolla talolla.kaikilla mausteilla. pari ekaa saatiin minidiscille, kolmas ei suostunut tallentumaan, mutta sepä kuvattiin videokameralla (kränkällä jalustalla kuulemma tosin, mutta kuitenkin) Ihmiset tykkäsivät ja tulivat liikutetuiksi ja kosketetuiksi. Paljon hyvää palautetta on saatu ja toivottavasti matka jatkuu! Tällä kokoonpanolla on nyt neljä keikkaa takana, että kyllä niitä soisi olevan edessä vielä reilunlaisesti. Nyt on sitten esittelymateriaalia proggiksesta kun sitä johonkin tarjoaa niin voi laittaa ääntä tai kuvaa tai vaikka molempia mukaan, -meillähän ei pihtailla!
Esitys on kehittynyt jatkuvasti ja sitä on hauska tehdä.
***
Moirislammella yläkaupungin yössä pyörähtänyt lentokone on jotenkin päätynyt meidän pihakoivuumme. Olin itse, suureksi ilokseni katsomassa kun Teatterikone pesi laman ja se oli kyllä luksusta! harvemmin pääsee itse katsomaan näitä koneen juttuja nimittäin.. esitys oli vähäeleisyydessään puhutteleva ja helposti avautuva sekä syvällisesti merkittävä sisältönsä ja lähtökohtiensa vuoksi. Kysymys; kuinka lama pestään, on tärkeä kysymys kysyttäväksi ja on upeaa kun ihmisille annetaan mahdollisuus saada äänensä kuuluviin.
***
Tämä helatorstai on ollut kuin ihana makupala tulevasta lomasta. Markkinoillakin käytiin ja sieltä löytyi lippalakki Toivo Elvis Tähdelle! Kenelle? kysyy hän joka harvemmin eksyy näiden sanojen pariin. -Teatterikoneen ensi syksyn lastenesityksen päähenkilölle, Toivo Elvis Tähdelle.
varhaiskesäisissä tunnelmissa uiva Aaro

Ei kommentteja: