11.5.09

Runollistan arviointia

Hieno fiilis jäi lauantain keikasta! Olihan siellä pieniä mokia ja jännittikin, mutta kokonaisvaltaisesti oli kerrassaan mukavaa. Runojen lausuminen oli taas hieno kokemus. Siinä pääsee ihmisten iholle.

Tästä osuudesta oli Keskisuomalaisen kriitikko Lotta Roukalakin erityisesti tykännyt ja luonnehti sitä näin:

"Kahden hengen seurueemme valitsee alkupalaksi runotarjoilija Aaro Vuotilan listalta Tadeusz Rozewiczihin runon Kertomus vanhoista naisista. Saamme annoksen välittömästi pöytään. Tarjoilija läsnäolo on hämmästyttävää ja todella luontevaa. Hän kertoo runon kuin puhuisi tarinaa eikä ilmaisu ole tippaakaan liian kohosteista.

Hetken aikaa olen hieman tietoinen itsestäni ja siitä, että esiintyjä istuu alle metrin päässä ja puhuu suoraan minulle.

"Ei tällaista usein saa kokea. Komea mies istuu pöytään, katsoo silmiin ja alkaa lausua runoa. Jokin minussa rakastui." huokaa seuralaiseni."


Tästä löytyy koko arvio.


Ensi viikolla taas pääsee runoja lausumaan ja laulamaan! Tulkaahan katsomaan ja kuulemaan!


p.s. Pakko vielä sanoa, että arvion loppuosasta olen Roukalan kanssa eri mieltä. Erityisesti Minna Aro kohdasta. Minusta on erittäin suuri lisäarvo, että saa olla lavalla ihastuttavan ikäihmisen kanssa :)Ei kommentteja: