24.1.10

Temppuilematta paras

Terveisiä Helsingin matkamessuilta!

Meillä oli hyvät suunnitelmat, kuinka herättää huomiota ja saada kävijöitä Jyväskylän seudun matkailun toimipisteelle. Kaksi erilaista leikkiä, yksi laulu ja näytelmätekstin lukeminen innokkaille kuulijoille.

Aloitimme leikillä. Vesiperä. Jatkoimme toisella leikillä; ihan kivaa, mutta kuuma tulee ja esitteitä ei ehdi leikin tiimellyksessä jakaa eikä kukaan oikeastaan tajua mitä me edustamme.
Noh, rummun kanssa laulamaan! Mutta messuhalli on muutenkin täynnä ääniä, musiikkia ja laulua eikä laulun seasta oikein ehdi irrota kertomaan mistä on kyse.
Lopulta siirryimme puhuttelemaan ihmisiä suoraan ja kerroimme tulevan kesän metsäseikkailusta niille, jotka pysähtyivät kuuntelemaan. Siinä tuli tavattua useita ihmisiä pienen hetken ajan ja voihan olla, että jotkut heistä matkaavat ensi kesänä Jyvässeudulle Ronjaa katsomaan!

Tuntuu siltä, että kun väkeä on pakkaantunut suuri määrä kiertämään messuhallia ja moni näytteilleasettaja yrittää houkutella mitä erilaisemmilla tempuilla ohikulkijoita osastolleen on parasta kunnioittaa kulkijoita ja pyrkiä tapaamaan heidät ihmisinä. Edes sen pienen hetken ajan.

Ei kommentteja: