8.2.10

Ronjan harjoitukset alkoivat!

Eilen se vihdoin tapahtui! Pääsimme aloittamaan Ronjan harjoitukset. Aamu alkoi kello 10 monitoimitalolla parkourin merkeissä. Kaksi tuntia harjoittelimme kissakävelyä, pehmeää alastuloa, hyppäämistä seinälle roikkumaan, roikkumista, esteiden ylittämistä, seinille hyppimistä... Voin sanoa, että kahden tunnin jälkeen oli mehut pois. Mutta erinomaisen hauskaa oli etsiä omia rajojaan ja ylittää esteiden lisäksi pelkojaan. Kiitos Parkour Akatemian Hämähäkkimiehelle!

Liikunnallisen osuuden jälkeen siirryimme kaupan kautta Killerin liikuntakeskukselle näyttelijäntyön harjoituksiin kera Ailan ja tuotantotiimin. Kävimme läpi käytännön asioita ja meitä mitattiin niin henkisesti kuin fyysisestikin, ennen lukuharjoituksia. Päivän lopuksi luimme näytelmän läpi vaihtuvin roolein. Kun päivä Ronjan osalta päättyi oli ilta jo hämärtynyt ja kello oli viisi.

Mahtava oli päästä aloittamaan harjoitukset ja saada prosessi liikkeelle. Hienoa, että saimme ennestään ihanaan ryhmään vielä uuden innokkaan ihmisen tarpeistoa hoitamaan. Tästä tulee mahti prokkis!

Kiitos kaikille jo nyt, että teidän kanssa saa tehdä tätä juttua!

Ei kommentteja: