16.2.07

Yleisö?

Meillä oli esitys tänään Lutakossa Jyväskylässä. Paikalle saapui 10 ihmistä. Kiitollisia olimme heidän saapumisestaan. Mutta kyllähän se harmittaa, kun omalla riskillä esitystä vääntää (tilat, lippujen myynti, mainokset jne.) ja katsojia ei tule enempää. Varsinkin Ilosen talon jälkeen, kun se oli lähes aina loppuunmyyty, on tämmöistä hiljaiseloa. Ja Koistinen repii pelihousunsa! Yleisö sai myös nauttia Lutakossa treenaavista bändeistä ja sehän riemastutti kaikkia ja tuki hienosti herkkää tunnelmaa...

Se on kummallinen asia tuo katsojien kiinnostus. Sitä ei voi oikein ennustaa tai määrätä millään. Tai täytyisi palkata Arja Koriseva päärooliin, että katsojia tulisi, mutta se ei ehkä ole Teatterikoneen hengen mukaista. Toisaalta sehän voisi toimia mainiosti, varo Minna kohta Arja tulee ja vie sinun leipäsi! (Ai niin, paitsi ei Minna meiltä ole tainnut leipää saadakaan... sori.)

Tai sanokaa nyt hyvät ihmiset, että minkälainen teatteriesitys vetäisi aina salit ja pellot täyteen? Ei teatteria voi tyhjille seinille tai pelkille puille esittää. Hitto vie, hirveä työ ja ketään ei kiinnosta. Mitä, eikö vanhukset ja iskelmämusiikki kiinnosta. Johan on kumma, luulin, että siinä on hitti kasassa!

Näihin kuviin ja tunnelmiin on hyvä päättää tämä päivä. Laittakaa sana kiertämään, että yleisölle olisi maanantaina Näyttämö Lutakossa tilausta!

1 kommentti:

Nimetön kirjoitti...

aamen.