1.8.08

Tuli juhlittua

Tuottajan pallin selkämys

Juhlimme pönttöjutun enskaria (hieman myöhässä) ja tuottajuuden siirtymistä Tuomiojärven rannalla pienellä hyvällä porukalla.

Tunnelma oli iloinen ja lämmin
Jossain vaiheessa, kenenkään huomaamatta, paikalle saapui Uimari. Ilmeisesti Uimari ui paikalle, rantautui huomaamatta ja sulautui atleettiseen jäsenistöömme vaikeuksitta


Uusi tuottaja sai tuottajan pallin ja käytännöllisiä apuvälineitä tehtävästä selvitymiseen, kuten suojalasit ja ongen. Siirtyvälle tuottajalle annettiin mahdollisuus kätkeä kasvonsa;) maaginen teatterin taikapala, jonka myötä voi aina astua teatterin hämäriin.Suureellisia suunnitelmia tehtiin, kuten asiaan niin useasti kuuluu. Valmista radio-materiaalia tehtiin vajaan tunnin verran, mutta se ei jäänyt arkistoon vaan katosi eetteriin ja harmaiden aivosolujen pienen pieniin poimuihin.
Illan edetessä soi kitara ja peltikin soi eikä suinkaan ollut kiinni vaan mielenkiintoisesti epäkesko ja laulukonemaisesti muitakin soittimia soiteltiin


Itseni ja edustamani koneen puolesta kiitän läsnäolleita ja heidän perheitään tästä illasta rallien saastuttamassa jyväskylässä, jossa taas nähtiin että on mahdollista viettää hyvää ihmisten välistä aikaa ainakin kun ihmiset ovat hyviä.
Kiitos tästä hämärään painuvasta muistosta!

Ei kommentteja: