24.11.09

Huolet pois Himos Areenalta!

Laulukoneen kaunottaret: Pirjo, Unelma, Anelma ja Sanelma.
Kuva: Mirva Riitesuo.

Viime lauantaina saatoin päästä lähimmäs tähteyttä mitä voin päästä, esiinnyin Eppu Normaalin kanssa samalla lavalla. Tosin Eput aloittivat vasta joitakin tunteja meidän jälkeemme, mutta me oltiin eka!


Teatterikoneen Laulukoneella oli keikka pankin pikkujouluissa, joita vietettiin HimosAreenalla. Mukana huolia oli poistamassa Sanelma, Anelma, Unelma ja Pirjo koskettimissa (eli Annu, Emmi, Tuija ja Eve). Kyllä oli hauskaa, meillä ja yleisöllä.


Pikkujouluissa tunnelma on usein rentoutunut ja vapautunut, eikä tässäkään tapauksessa ollut poikkeusta. Muutama huolista valittu kertosäe porautui kyllä huolienpoistajankin mieleen: "Akuutti tippuri, rahan ja piparin puute" soi mukavasti ikävästä sanomastaan huolimatta, mutta näidenkin asioiden ääneen sanominen varmasti vapauttaa! Toinen lause, jossa tiivistyi monen sen hetkinen huoli, oli: "Kova miehenpuute". Tähän jälkimmäiseen kertosäkeeseen pyydettiin niitä ihmisiä osallistumaan, joilla oli tämä vaiva, jotta he saisivat nopeasti apua ja meidän lähtiessämme näin alkoikin tapahtua. Laulukone siis toimii!


Hauskoja pikkujouluja!

Ei kommentteja: