28.3.13

Kevätpöhinöitä

Moi!

Reisiä vähän hapottaa kun kävin tuossa runttaamassa mojovan hiihtolenkin äskettäin! Hieno luonto, hyvät lankut jalkojen alla ja kevät tekivät taas kerran fyysistä ja henkistä hyvää taiteilijalle.

Paljon on jo ehtinyt tapahtua siitä hetkestä kun Teatterikoneeseen viime keväänä liityin. Lukuisia esityksiä, soittokeikkoja, palavereita, sekä vitsejä tietenkin! Annun kanssa istahdimme alas kehityskeskustelun merkeissä muutama päivä sitten. Keskustelu oli timanttia, eli erittäin hyvä asia.

Olen viime aikoina potenut jonkinlaista turhautumista oman ammattilaisuuteni suhteen. Minulla on ollut sellainen olo, että poljen paikallani vaikka se ei tietenkään ole totta, seuratkaa vaikka koneen facebookkia ja nettisivuja jos ette muuten usko. Muuan aamuna sitten heräilin tavalliseen tapaan ja oivalsin sen, että ohjaajantyöhän se siellä takaraivossa kolkuttelee! Kerroin suunnitelmistani ja toiveistani ohjaamisen suhteen kehityskeskustelussa ja sielläkin ajatukseni sai massiivista hyväksyntää. Tässä vaiheessa on tietysti aivan liian aikaista lupailla mitään tämän konkreettisempaa produktioiden suhteen, mutta jossain vaiheessa Teatterikoneen tulevaisuutta myös minä tulen esityskokonaisuuksia ohjaamaan. Olen tästä enemmän innoissani kuin kaksi vuotta sitten ostamistani suksista!

Tätä hetkeä ja kevättäni Teatterikoneessa määrittää Maxin ja Moritzin lisäksi myös myyntityön opetteleminen. Teatterikone on viimeistään tässä vaiheessa -osuuskunnaksi muututtuaan- meidän kaikkien osakkaiden vastuulla monilla osa-alueilla. Yksi hyvin merkittävä osa-alue on myyminen. Eilen onnistuin lopullisesti rikkomaan omat ennakkoluuloni myyntityötä kohtaan ja työparinani toiminut maisteri Vuotila näytti hurmaavaa esimerkkiä, sekä luovutti omaa, jo rautaista myyntiosaamistaan myös minun avukseni.

Tästäpä tämä taas jatkuu. Pääsiäisen jälkeen palataan sorvin ääreen hyvillä pöhinöillä ja kaikesta uudesta hurmiossa. Paitsi, että minä otan varaslähdön tulevaan työviikkoon jo sunnuntai-iltana kun käyn murjaisemassa mukavan trubaduurikeikan yksityisjuhlissa, Vaajakoskella.

LOVE!

-Aapo

Ei kommentteja: