29.4.13

Vappu tulee ja mahla virtaa!

Töttöröö! Vappuaatto lähtee käyntiin esityksellä ja keikalla ja mikä hienointa, samoilla silmillä!

Kymmeneltä aattoaamuna ollaan täydessä iskussa Orasen kanssa kaupunginteatterin pienellä näyttämöllä kun ovi sulkeutuu ja esitys alkaa. Ja kuten loppulaulussa lauletaan niin ensin täällä ja sitten tien päällä. Samoilla silmillä päästään toivottamaan hyvästit tylsyydelle ja tervetuloa vapulle kun Max ja Moritz valloittavat Onerva Mäen koulun Haukkalan yksikön salin konsertillaan hetikohta aamuesityksen jälkeen.

Ja alkaa vappuloma!

Sitten vedetään mahlaa oikein urakalla ja kaksin käsin. Sitä nimittäin tulee nyt, näinä aikoina ihan litratolkulla koivuista. Jos tahdot tarkemmat ohjeet kuinka sitä saa niin kysy pois tai tsekkaa netistä. Itse olen pistänyt holkit neljään puuhun kotipihassa. Holkkeina käytin mustekynän puolikkaita. Niitä löytynee joka kodista. Upeita aromeja saa laittamalla mahlan sekaan mustaviinimarjapensaan lehtisilmuja tai yhdistämällä kuningasparin, koivun ja kuusen. Keittelin viime kesänä kuusenkerkkämehua, jota pakastin jääpaloiksi. Muutaman sellaisen jääkuution kun iskee mahlalitran sekaan niin kieli kiittää ja aivot kuhisevat. Villin luonnon makua ei mikään voita.

Meillä oli samaisen jo aiemmin mainitun Orasen kanssa tannoin hieno studiosessio, jossa tallensimme Poppi-koiran ja Komppi-hirven biisejä mahlan voimalla. Kunhan aika on kypsä niin lupaan, että biisit tulevat kuuleviin korviinne jotain reittiä pitkin. Musiikkihommat edistyvät. Luotetaan siihen.

Hyvää Wappua! Toivottaa Aaro

Ei kommentteja: