23.3.14

Vapaata piereskelyä


Ensimmäinen viikko treeniä on nyt takana. Nyt näyttää siltä, että tällä näyttelijällä on mahdollisuus näyttää vähän pienemmältä Pako sirkuksesta ensi-illassa! Viikko on sujunut yllättävän hyvin ja kuten kuvassa näkyy on kotitreenin jälkeinen olo onnellisen omenainen. Painokin on lähtenyt tippumaan, mutta eri vaaoista johtuen en pudotuksesta voi olla ihan varma, mutta jos sanon 2-3 kiloa en ainakaan valehtele. Jee!

Olen käynyt tällä viikolla viitenä aamuna noin tunnin lenkillä heti herättyä. Se on useimpina aamuina ollut mahtavaa. Vain perjantai teki poikkeuksen, kun lähdin metsäreitille, enkä tiennyt mistä se menee. Niinpä harhailin metsässä ja tulin puolentoista tunnin sekoilun jälkeen puolikuolleena kotiin. Oli energiat aika vähissä. Mutta ne kohosivat iloisesti, kun muistin illaksi sopimani saunatreffit ystäväni kanssa. Ystävän tapaamisen lisäksi mieltä piristi punaviini, jota olin päättänyt nauttia perjantain kunniaksi. Punaviiniä ei kyllä mainittu dieettiruuissa, mutta koska sen nauttimista ei erikseen kielletty, ajattelin että sillonhan se on sallittu :D Kyllähän nautintojakin täytyy olla, mutta kohtuudella... Lauantain pidin dieettivapaata, koska meillä oli mieheni kanssa parisuhdepäivä ja kaikenlaisia hemmotteluja herkkuineen. Sunnuntai aamuna se näkyikin heti vaa'alla, mutta päätin olla vetämättä siitä pultteja ja palata taas sunnuntaina ruotuun.

Tähän kunto-ohjelmaan kuuluu lenkkien lisäksi neljänä päivänä treeniohjelma. Tein sen kolmena päivänä kotona ja yhtenä päivänä korvasin sen käymällä ryhmäliikuntatunnilla. Olen jotenkin vierastanut kotona treenaamista, mutta nyt olen löytänyt sen ilot. Saa luukuttaa mitä musiikkia haluaa ja voi piereskellä vapautuneesti, huippua!

Jatkan iloisesti ensi viikkoon ja pistelen rahkaa nyrpistelemättä poskeeni. Ja nyt kun vanha vaaka löytyi kellarista, puhdistettiin pölystä ja vaihdettiin patterit pysyy kilojenkin kanssa paremmin kartalla. Jos kiloja on tippunut se kolme, niin pudotusta on jäljellä seitsemän kiloa. Katsotaan miten naisen käy!

1 kommentti:

Marjut Vuotila kirjoitti...

Kolme on hurjan komea viikkoa saavutus - jo yksikin olisi !