24.5.07

Kohti harjoituksia

Käsikirjoitus on valmis! Se valmistui viime perjantaina ja lopulliset hiomiset teimme Aaron kanssa maanantaina. Yllättävän pienellä riitelyllä saimme kässäriä tehtyä. Helpottavaa, kun itse ei keksinyt jotain ratkaisua johonkin, niin sanoi toiselle, että jatka tuosta ja ongelma ratkesi kuin itsekseen. Käsikirjoituksesta tuli hyvä, olen tyytyväinen. Tietysti lopullisen toimivuuden näkee vasta näyttämöllä, mutta hyvähän se on, että naurattaa jo lukiessa. Ja oman tekstin kanssa työskentely on siinäkin mielessä mukavaa, kun ei tarvitse pohtia voiko jotain jättää pois tai lisätä loukkaamatta kirjailijan oikeuksia. Nyt voi huoletta tehdä tekstille mitä vaan. Ja toivottavaa onkin, että se muokkaantuu näyttelijöiden käsittelyssä, niin että siitä tulee enemmän heidän näköistään ja sitä kautta luontevampaa/toimivampaa, tietysti jos se on se mitä haetaan.

Ensi viikolla siirrymme Joutsaan ja harjoitukset alkavat perjantaina. Jännittää miten kaikki lähtee kulkemaan. Sitä ennen on vielä muutto Jyväskylässä, kaikenlaisia päättäjäisiä, asioiden hoitamista ja puljaamista. Miten tämä kevään ja kesän taite onkin niin täynnä muutoksia ja hoidettavia juttuja?

Mutta ensi perjantaista lähtien voi Haihatuksen kesantopellolta bongata jalkapalloa pelaavia, keihästä heittäviä ja laulavia teatterikonelaisia harjoittelemassa jotain edellä mainituista tai tekemässä jotain aivan muuta! Tervetuloa ihmettelemään!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Onnittelut käsikirjoituksen valmistumisesta ja tsemppiä muuttourakkaan! Kesäkodin keittiö odottaa uudistuneena muuttajia.