8.12.09

Borkia yhtä kaikki

Ryövärituottaja on jo jonkin aikaa ollut Ronja - Metsäseikkailun yhteistyökumppanimetsästyksessä. Metsästys jatkuu pitkälle kevääseen; Teatterikoneen ilomielinen ryöväri toivookin anastavansa sopivan saaliin ennen kesää ;). Pätäkän ohella tälle ryövärille kelpaavat myös palvelut ja markkinointiyhteistyö.

Noh, kävipä tälle ryövärille eräänä päivänä höplästi kun soitteli Ronjan tiimoilta erääseen yritykseen kysyäkseen näitä yhteistyökumppaniksi. Sieltä iloinen ja reipas nuori mies kertoi, että yrityksessään "kaikki ovatkin Borkia". Tätä ei pipo kireällä kiirehtivä ryövärituottaja oikein heti ymmärtänyt ja luuli miehen puhuvan jotain outoa slangia. Mies sitten kyselikin onko ryövärituottaja tutustunut Ronja-teokseen. Vasta puhelimen suljettuaan ryövärituottaja ymmärsi mistä iloinen ja reipas mies oli tarkoittanut: Borkan ryöväreitä. Ryövärituottaja piti itseään jonkin aikaa hyvin dorkana ja harmitteli hidasälyisyyttään, nimittäin olihan sitä Ronja-teokseen tullut tutustuttua. Noh, ryövärit eivät loista älyllään...Toivottavasti nämä tämän yrityksen Borkat saadaan kuitenkin Ronjan matkaan!

Iloksi ja onneksi Teatterikoneen Ronja tekee jo yhteistyötä seuraavien tahojen kanssa: Jyväskylän Kesä, Jyväskylän Seudun Matkailu, Killerin liikuntakeskus, Jyväskylän Parkour-akatemia, Keskimaa sekä Kesko.

Ryöväysreissut jatkukoon!

Ei kommentteja: